ATC Rinki 1

Muokannu 21.2.2008

Kahden osallistujan kortteja ei ole tullut, niitä vielä odottanut. Mutta nyt niin moni joutuu odottamaan omia korttejaan, joten ajattelin puuttuvien osallistujien kortit sitten siirtää tuohon atc rinki 2:seen. Toivottavasti kaikille sopii tämä järjestely. Joten huomenna lähtee kaikille tähän mennessä lähettäneille osallistujille kortit.

Olen tässä pari päivää miettinyt mitä keksisin kun isompi atc vaihto kiinnostaisi. Tai ei niin iso mutta sellainen missä saisi monelta eri tekijältä kortteja, se olisi kivaa. Ja nyt toivoisin että jos vähänkin innostaa tehdä parisen atc korttia, ottaisit osaa tähän rinkiin.

Eli ideana olisi että lähettäisit minulle 5 atc korttia vapailla aiheilla, ja sitten yksi atc kortti (myös vapaalla aiheella) emännälle eli minulle :) Sen lisäksi kirjeeseen laittaisit myös kirjeen jossa osoitteesi ja postimerkki (5 korttiin eiköhän mahda yksi postimerkki riittää) jotta voin sitten lähettää paluupostissa sinulle kortit. Siis tavoitteenani olisi saada lajiteltua 5 korttia eri tekijöiltä.

Korttien viimeinen postituspäivä voisi olla 15.2.2008.

Miltäs kuulostaa, toivottavasti edes joku innostuu. Ja saa "mainostaa" eteenpäinkin :) Olisi mukavaa saada tähän paljon osallistujia. Ilmoittautuminen kommentilla tähän viestiin ja osoite sähköpostiini : [email protected]

Nappi rinkiin :)

rinki-1.jpg

Ja jos jotain epäselvää, niin kysy ihmeessä.

Muistilista (lyhyesti):
- 5 atc kortti vapailla aiheilla
- 1 atc kortti emännälle eli minulle
- kirjekuori jossa Sinun osoitetietosi + postimerkki (paluu postia varten)
- viimeinen korttien postitus päivä 15.2.2008

Pyrin pitämään tätä rinkiä yllä myös jatkossa, siis kauemmin kuin vain yhden kerran. Joten jos et nyt syystä tai toisesta pääse mukaan osallistumaan tule ihmeessä jatkossa jos kiinnostaa ja innostusta riittää :)

Mukana:

*Esteri* kortit tulleet
Kikka kortit tulleet
Peikkotyttö kortit tulleet
Minna kortit tulleet
Iitaliini kortit tulleet
Sassa kortit tulleet
Ämmi kortit tulleet
Mardemoomika kortit tulleet
Junipa kortit tulleet
Hilkka kortit tulleet
Sonja kortit tulleet
Annifanni kortit tulleet
Täti Punainen kortit tulleet
Starchild kortit tulleet
Vikke* kortit tulleet
Tytti kortit tulleet
Millam
Ritu kortit tulleet
Pirjo kortit tulleet
Saher kortit tulleet
Selma kortit tulleet
Unikeiju kortit tulleet
Kekka/Roosa-Astrid kortit tulleet
Sini kortit tulleet